over ons

Een team waarop u kan vertrouwen

Maak kennis met Joris en Rafis, de drijvende krachten achter aannemersbedrijf RMDS. Als complementair team vullen ze elkaar perfect aan: Joris richt zich voornamelijk op de planning en organisatie, Rafis steekt als werfleider de handen mee uit de mouwen. Onze sleutels tot succesvol bouwen en renoveren? Duidelijke doelstellingen vastleggen én nakomen. Van complexe funderingswerken tot inspirerende renovaties: met bijna 10 jaar ervaring levert RMDS keer op keer deskundig maatwerk.

Joris: “Onze sterkte is onze service. Een bijkomende klus of last-minute aanpassing? Wij springen flexibel bij en personaliseren uw bouwplannen zoals u het wil!”

Een samenwerking waarop u kan bouwen

Bij RMDS zijn we fan van het betere teamwork. Wij werken uitsluitend samen met ervaren bouwpartners en stellen per project een passende (ver)bouwploeg samen. Het juiste vakmanschap op de juiste plaats, dat is waar we voor gaan. Wij hechten veel belang aan transparante communicatie en koppelen steeds naadloos terug naar uw architect. Het resultaat? Een optimale opvolging van uw nieuwbouw of verbouwing, altijd in lijn met uw verwachtingen.

Rafis: “Hét fundament van een stevig bouwwerk? Een stevige samenwerking! Bij RMDS steken we de handen uit de mouwen en de koppen bij elkaar.”


 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x