ABOUT US

Een team waarop u kan vertrouwen

Maak kennis met Joris en Raf , de drijvende krachten achter aannemersbedrijf RMDS. Als complementair team vullen ze elkaar perfect aan:  Joris zich voornamelijk richt op de planning en organisatie, steekt Raf als werfleider de handen mee uit de mouwen. Onze sleutels tot succesvol bouwen en renoveren? Duidelijke doelstellingen vastleggen én nakomen. Van complexe funderingswerken tot inspirerende renovaties: met bijna 10 jaar ervaring levert RMDS keer op keer deskundig maatwerk. 

“Onze sterkte is onze service. Een bijkomende klus of lastminute aanpassing? Wij springen flexibel bij en personaliseren uw bouwplannen zoals u het wil!”

Een samenwerking waarop u kan bouwen

Bij RMDS zijn we fan van het betere teamwork. Wij werken uitsluitend samen met ervaren bouwpartners en stellen per project een passende (ver)bouwploeg samen. Het juiste vakmanschap op de juiste plaats, dat is waar we voor gaan. Wij hechten veel belang aan transparante communicatie en koppelen steeds naadloos terug naar uw architect. Het resultaat? Een optimale opvolging van uw nieuwbouw of verbouwing, altijd in lijn met uw verwachtingen. 

“Hét fundament van een stevig bouwwerk? Een stevige samenwerking! Bij RMDS steken we de handen uit de mouwen en de koppen bij elkaar.”

Werken in de bouw? 

Een stevige ruwbouw neerzetten? Boeiende renovatiewerken tot in de puntjes afwerken? Als ambitieuze onderneming zijn we bij RMDS steeds op zoek naar vakmensen om ons team te versterken. Ben je een metser of bekister die weet van aanpakken? Ga je geen enkele bouwuitdaging uit de weg? Stroop je mouwen alvast op en contacteer ons voor een boeiende job in de bouw. 

“Gebeten door de bouw? Ideaal! Bij RMDS bouw je mee aan uitdagende projecten én aan je carrière.”

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x